Segula LED Diamand helder SG-50706

 36.95

SG-50706 Segula Diamand 

Beschrijving

Segula LED Diamand helder SG-50706

De LED Diamand lamp helder is dimbaar van 2000K tot 2900K.

De volledig nieuwe lampen met ‘Ambient dimming’ technologie benaderen het beste de traditionele gloeilampen qua kleurtemperatuur. Het licht van deze ledlamp krijgt bij een afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur. Met deze ledlamp kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt. Hoe zachter u de ledlamp dimt hoe ‘warmer’ het licht. Prachtige lamp voor horeca of in uw huis.. De ‘Ambient dimming Line’ toont door haar ruime gamma onze ervaring en expertise in het vervaardigen van LED filament lampen. 

Dit prachtige model lamp geeft uw interieur een trendy look met 360 graden lichtspreiding. 

Deze decoratieve LED lamp van 8W heeft een E27 (230V) fitting.u  kunt deze dimbare ledlamp vergelijken met een 42W gloeilamp. De stralingsbundel is rondom.

Wil je grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!


Productinformatie:

Artikelnummer: SG-50706
Productgroep: LED-lampen E27
Levertijd: voorraad artikel (anders 1 week)
Afmetingen: 110x140mm

Elektrotechnische eigenschappen:
8W 500lm E27 lampvoet (normale fitting)
Levensduur: 20.000uur
Kleur: 2200-2900K (ambient dimming)
Dimbaar: Ja met een LED dimmer
Garantie: 2 jaar
Energielabel: B

 

DeJaren30Fabriek.nl kiest voor Duitse kwaliteit. LED lampen bestaan uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid van een LED lamp. Om zeker te zijn van de kwaliteit waar DeJaren30Fabriek.nl voor staat hebben wij voor dit Duitse merk gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 

De Segula LED lampen onderscheiden zich van andere LED lampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. 

De bovenstaande Segula lamp heeft de uitstraling van de ouderwetse gloeilampen, maar hebben een unieke LED gloeidraad. Deze LED lamp is uitermate geschikt voor decoratieve sfeervolle armaturen. Het filament wordt gevormd door een substraat van speciaal glas (saffier) waarop een zeer groot aantal kleine LED’s is aangebracht en die in zijn geheel bedekt zijn met een fosfor laag die zo de LED filament vormt. De fluoriserende kleur van het fosfor vult het spectrum zo aan dat er een aangenaam warm wit licht met een hoge CRI waarde ontstaat.