Betaalmethoden

Bij DeJaren30Fabriek.nl kunt u op verschillende manieren betalen: iDeal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard en via Bankoverschrijving.

Wij werken samen met Mollie voor de afhandeling van alle betalingen. Mollie is een zogeheten ‘payment provider’ die de betalingen verzorgt voor een groot deel van alle webshops in Nederland. Mollie zorgt ervoor dat alle betaalverkeer via onze site volledig veilig en transparant gebeurt.

Op het moment dat u een artikelen heeft geselecteerd, plaatst u deze in de winkelwagen en klikt u op ‘bestelling afronden’. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd kunt u kiezen uit de volgende betaalopties:

iDeal

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Creditcard

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Paypal

Paypal is een veilige manier van betalen en wordt al in meer dan 190 verschillende landen gebruikt. Het is te gebruiken in combinatie met je bankrekening of met je creditcard. Voor meer informatie kun je gaan naar website van PayPal.

Klarna – Achteraf betalen

Klarna voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Bij aankopen tot een bedrag van €1500,- kun je kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Je kunt met vragen over bv. een betaling of een afgekeurde bestelling terecht bij Klarna via 020-8082852 of chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Meer informatie vind je ook op www.klarna.nl.

Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De betalingsgegevens kun je terugvinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling.

Bankoverschrijving

Als u ervoor kiest om de betaling zelf over te maken naar ons, kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank naar ons overmaken. Uw bestelling wordt verzonden zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Bij vooraf bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Bij bankoverschrijving worden u geen transactiekosten berekend. Deze betaalmethode is dus kosteloos te gebruiken.

Mocht u voor deze mogelijkheid gekozen hebben gebruik dan de onderstaande gegevens:

DeJaren30Fabriek.nl
IBAN NL69 RABO 0120 1840 44

Vermeldt altijd het ordernummer bij bankoverschrijving.

Vanaf 15-12-2017 accepteren wij ook Gulden als betaalmiddel bij DeJaren30Fabriek.nl

Gulden is digitaal geld op basis van de blockchain techniek, ook wel een cryptocurrency genoemd. Het is dan ook de nieuwe manier van betalen. Makkelijk, veilig én snel. Betalingen worden écht direct uitgevoerd, dus ook ‘s avonds en in het weekend, naar waar ook ter wereld. Gewoon via apps op je telefoon of pc.

Even wat achtergrondinformatie:

Gulden is een decentrale valuta, dat betekent dat niemand eigenaar is van Gulden. Het is bedacht door Rijk Plasman. Hij wordt bijgestaan door een open community die bekwaam en behulpzaam is allerlei vragen te beantwoorden. Gulden kent een indrukwekkende roadmap voor ontwikkelingen. De apps en achterliggende technieken worden continue verbeterd en verder geperfectioneerd. Steeds meer mensen gebruiken de gratis apps. Momenteel zijn er ca. 40000 gebruikers en dat aantal neemt steeds sneller toe. Gulden is hard op weg om een algemeen en laagdrempelig betaalmiddel te worden, geschikt voor dagelijks gebruik.

Wat kun je ermee?

Gulden is vooral bedoeld om mee te betalen, bijvoorbeeld in winkels, restaurants, online en tussen familieleden. En dat alles grenzeloos, snel en veilig. Omdat je zelf je geld beheert is het ook veel goedkoper dan een bankrekening aanhouden met alle kwartaal- en betaalkosten van dien.

Gulden, helemaal van jou, helemaal van nu.

Meer info?