Levertijden

DeJaren30Fabriek.nl hanteert zo kort mogelijke levertijden. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 werkdag na betaling door ons naar het opgegeven adres worden verzonden. Als een besteld artikel om wat voor reden dan ook niet voorradig blijkt te zijn, dan zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk informeren en op de hoogte brengen van de verwachte levertijd. Mocht een product een lange levertijd hebben dan vermelden wij dat in de productomschrijving.

Verzendkosten Nederland

Voor bestellingen met een orderwaarde boven de €150 is de verzending binnen Nederland gratis. Bij bestellingen met een lagere orderwaarde zijn de verzendkosten €6,75 per bestelling. Wanneer je je bestelling komt afhalen bij onze showroom in Aalten, betaal je geen verzendkosten. 

Verzendkosten België 

Bestellingen met een waarde boven de €150,- worden gratis verstuurd. Voor bestellingen met een lagere orderwaarde berekenen we €12,50 per bestelling. We verzenden geen artikelen via brievenbuspost omdat deze niet traceerbaar zijn.

Afhalen van uw bestelling 

U kunt uw bestelling eventueel afhalen op onze bedrijfslocatie aan de Haartseweg 4 in Aalten. Wanneer u dit uw voorkeur heeft willen we u verzoeken even een email te sturen naar info@DeJaren30Fabriek.nl