Stallamp actie bij DeJaren30Fabriek.nl

De stallampen van DeJaren30Fabriek.nl zijn gemaakt naar het authentieke model. Door het historische karakter is de stallamp een goed alternatief voor moderne en retro buitenverlichting. De stallampen bestaan uit een kunststof of porseleinen voet, schutglas en rubberring. De stallampen zijn te gebruiken zowel voor binnen- als buitenverlichting. De stallampen beschikken over een E27 fitting waardoor deze geschikt is voor het gebruik gloei-, halogeen- en LED-lampen.

Profiteer nu van een stapelkorting op diverse modellen.
Stapelkorting:
Koop er 3 en bespaar 5% 
Koop er 6 en bespaar 10% 
Koop er 10 en bespaar 15% 

Hieronder de stallamp actie modellen:

Stallamp 3-standen zwart €38,-:
Stallamp, stallampen

Stallamp met kap 75,- :
Stallamp-schotel

Stallamp 3-standen set €68,- :
Stallamp

 

Stallamp porselein recht €48
Stallamp

Stallamp porselein schuin €54
Stallamp actie

Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie stallampen, wandlampen, hanglampen en grondspots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw tuin een magische plek.

Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, Zweden en Frankrijk.

Stallampen bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze stallampen of een van onze andere producten dan horen wij dat graag.

DeJaren30Fabriek.nl de duurzame woonwinkel.

Prinsenstraat 38-1
7121 AH Aalten
Info@DeJaren30Fabriek.nl

DeJaren30Fabriek.nl is een duurzame woonwinkel waar je een groot assortiment aan stijlvolle producten ontdekt voor renovatie, restauratie en decoratie. We streven ernaar om klassieke materialen te leveren die de kwaliteit en sfeer van vroeger doen herbeleven. Al onze producten zijn nieuw vervaardigd en voldoen aan de vereiste normen. Het is onze ambitie om retrodesign voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten beleven in onze studio en waar nodig een helpende hand te bieden.
Voor Bakeliet schakelmateriaal, Buitenverlichting,  en Lichtbronnen.

 

 

 

   
Wil je ons volgen?

Pinterest logo
Insta logo