Aanbieding!

Segula LED Bright line SG-60816 (hoge licht opbrengst)

 15.00

SG-60816 Segula 

Beschrijving

Segula LED Bright line SG-60816 (hoge licht opbrengst)

De Segula Filament LED Bright line is een sfeervolle LED lamp met een warme lichtkleur (2700K).
Deze LED lamp is zeer geschikt voor het gebruik in een buitenarmatuur waar een hoge licht output (760lm) gewenst is.

Deze decoratieve LED lamp van 8W heeft een E27 (230V) fitting. u kunt deze LED lamp vergelijken met een 75W gloeilamp. De stralingsbundel is rondom.

Deze LED lamp is ook uitermate geschikt voor restaurants, hotels en andere commerciële omgevingen.  De LED lamp heeft een lange levensduur van ca. 15.000 uur. 

Wil je grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!


Productinformatie:

Artikelnummer: SG-60816
Productgroep: LED-lampen E27
Levertijd: voorraad artikel (anders 1 week)
Afmetingen: 60x105mm

Elektrotechnische eigenschappen:
8W 1050lm E27 lampvoet (normale fitting)
Levensduur: 15.000uur
Kleur: 2700K (warm licht)
Dimbaar: Nee
Garantie: 2 jaar
Energielabel: A+

DeJaren30Fabriek.nl kiest voor Duitse kwaliteit. LED lampen bestaan uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid van een LED lamp. Om zeker te zijn van de kwaliteit waar DeJaren30Fabriek.nl voor staat hebben wij voor dit Duitse merk gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste.
 
De Segula LED lampen onderscheiden zich van andere LED lampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De bovenstaande Segula lamp heeft de uitstraling van de ouderwetse gloeilampen, maar hebben een unieke LED gloeidraad. Deze LED lamp is uitermate geschikt voor decoratieve sfeervolle armaturen. Het filament wordt gevormd door een substraat van speciaal glas (saffier) waarop een zeer groot aantal kleine LED’s is aangebracht en die in zijn geheel bedekt zijn met een fosfor laag die zo de LED filament vormt. De fluoriserende kleur van het fosfor vult het spectrum zo aan dat er een aangenaam warm wit licht met een hoge CRI waarde ontstaat.