Over ons

DeJaren30Fabriek.nl is een jonge en creatieve onderneming gespecialiseerd in hoogwaardige technische producten met een stoere, landelijke en industriële uitstraling. De producten komen overal vandaan. We importeren vanuit Duitsland, Frankrijk en België. De webshop staat niet alleen bij stijlbewuste particulieren in de favorietenlijst. Ook steeds meer interieur- en projectinrichters en architecten gebruiken de webshop als een bron van inspiratie.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op.

Een beter milieu begint bij onszelf.
Bij DeJaren30Fabriek.nl werken we aan een milieubewust zijn bij alles wat we doen.

Gerecyclede verpakkingen & papier
Voor onze pakketten gebruiken we gerecyclede verpakkingen en opvulmateriaal. Dit scheelt niet alleen in papier maar ook energie om ze te maken. Facturen, pakbonnen en flyers zijn gemaakt van gerecycled papier. Ook ons briefpapier is mileuvriendelijk gedrukt volgens het The Waterless Printing Association (WPA) principe (meer info).

Daarbij versturen we offertes en facturen zoveel mogelijk per email in PDF formaat.

Eerlijke en lokale producten
DeJaren30Fabriek.nl zet zich in voor sociaal ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 94% van ons assortiment wordt binnen de EU geproduceerd, of wordt betrokken van lokale en regionale, veelal kleine, zelfstandige ondernemers en leveranciers. Alle producten selecteren we zelf op kwaliteit, ecologie en duurzaamheid.  Bijvoorbeeld de producten van THPG (schakelmateriaal en fittingen etc.)  zijn allen verpakt in kartonnen verpakkingen meestal met eco tape.

We verkopen dus producten waar we achter staan en waarvan we weten dat u er wat aan heeft.

Levering en service
DeJaren30Fabriek.nl beschikt momenteel over een klein magazijn in Aalten. Ons doel is dan ook om z.s.m. het grootste deel van de producten uit voorraad te leveren. Als een besteld artikel om wat voor reden dan ook niet voorradig blijkt te zijn, dan zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk informeren en u op de hoogte brengen van de verwachte levertijd. 

DeJaren30Fabriek.nl