Bakeliet schakelmateriaal als vroeger

Bakeliet schAkelmateriaal
Duroplast schakelmateriaal
Duroplast schakelmateriaal
Bakeliet schakelmateriaal
Bakeliet schakelmateriaal

 

Bakeliet schakelmateriaal als vroeger van THPG

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude klassieke buitenverlichting, fabriekslampen en bakeliet schakelmateriaal.

Ons schakelmateriaal heeft een porseleinen binnenwerk met een krachtige springveer zoals een echte reproductie ‘Bauhaus 1930 serie’ hoort te zijn. De klank is daardoor prachtig. De industriële jaren-’30 vormgeving maakt de nostalgische uitstraling compleet. 

We snappen dat je niet altijd direct wilt bestellen. Daarom doen we je graag een schriftelijk voorstel in de vorm van een offerte. Om een goede offerte te kunnen opstellen, hebben we wel wat gegevens van je nodig. Mail de productcodes en aantallen naar: info@dejaren30fabriek.nl. Dan kunnen we je dan een passend voorstel doen!

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 06-222 030 17 (elke werkdag van 09:00 - 18:00 uur) of e-mail naar info@DeJaren30Fabriek.nl

THPG

DeJaren30Fabriek.nl en THPG

Thomas Hoof Produktgesellschaft (THPG) uit Duitsland is een producent van zeer hoogwaardig klassiek schakelmateriaal en verlichting. 

Het productbedrijf TPHG werd in 1998 opgericht om aan de toenmalige moedermaatschappij Manufactum kwaliteitsproducten te leveren en in-house productontwikkeling te doen. Doelstelling is nog steeds het ontwikkelen en verkopen van producten van superieure kwaliteit. De ontwikkeling en traditionele productie heeft THPG zelf in huis. Verder werkt men samen met gespecialiseerde bedrijven en specialisten.Sinds 2012 zijn wij THPG dealer en je kan er dus zeker op rekenen dat wij door ervaring weten waarmee we bezig zijn.

Gemaakt voor de ware liefhebber die pure nostalgie en het functionele Bauhaus ontwerp weet te waarderen. 

Voor al je retro schakelmateriaal ben je op de juiste plek bij DeJaren30Fabriek.nl.

 

Over DeJaren30Fabriek.nl

DeJaren30Fabriek.nl is een duurzame woonwinkel waar je een groot assortiment aan stijlvolle producten ontdekt voor renovatie, restauratie en decoratie. We streven ernaar om klassieke materialen te leveren die de kwaliteit en sfeer van vroeger doen herbeleven. Al onze producten zijn nieuw vervaardigd en voldoen aan de vereiste normen. Het is onze ambitie om retrodesign voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten beleven in onze studio en waar nodig een helpende hand te bieden.

DeJaren30Fabiek.nl
Prinsenstraat 38-1
7121AH Aalten

Binnenkort openen wij onze studio. Wordt vervolgd.