Segula LED Kaarslamp Curved SG-50521

 16.25

SG-50521 Segula Curved kaarslamp

Beschrijving

Segula Kaarslamp Curved 2,2W E14 2200K SG-50521

De kaarslamp Curved van Segula bestaat uit een serie LED filament lampen met gebogen LED filamenten (gloeidraad) geplaatst in een dun kunststof buisje dus deze lampen hebben geen glazen bol of omhulsel meer. Het extra warme amber licht van 2200K, de 0- tot 100% dimbaarheid en de hoge CRI waarde (+90Ra) zorgt voor een veel betere en meer natuurgetrouwe verlichting. Ideaal voor horecatoepassingen maar zeker ook bij u thuis waar een hoog comfort en een warme sfeer zeer belangrijk zijn. 

Met de nieuwe ‘ART Line’ serie zet Segula opnieuw als eerste een grote stap naar nog mooiere dimbare lichtbronnen. Het zachte, warme licht en de originele vorm van de gloeidraad zorgen ervoor dat elk interieur de beleving krijgt die het verdient.

Deze decoratieve LED lamp van 2,2W heeft een E27 (230V) fitting .u  kunt deze dimbare ledlamp vergelijken met een 25W kooldraadlamp. De stralingsbundel is rondom.

Deze LED lamp is uitermate geschikt voor restaurants, hotels en andere commerciële omgevingen.  De LED lamp heeft een lange levensduur van ca. 15.000 uur. 

Wil je grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!


Productinformatie:

Artikelnummer: SG-50521
Productgroep: LED-lampen E14
Levertijd: voorraad artikel (anders 1 week)
Afmetingen: 35x95mm

Elektrotechnische eigenschappen:
2,2W 70lm E14 lampvoet (kleine fitting)
Levensduur: 15.000uur
Kleur: 2200K (extra warm licht, flame)
Dimbaar: Ja met een LED dimmer
Garantie: 2 jaar
Energielabel: B

 

DeJaren30Fabriek.nl kiest voor Duitse kwaliteit. LED lampen bestaan uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid van een LED lamp. Om zeker te zijn van de kwaliteit waar DeJaren30Fabriek.nl voor staat hebben wij voor dit Duitse merk gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 

De Segula LED lampen onderscheiden zich van andere LED lampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. 

De bovenstaande Segula lamp heeft de uitstraling van de ouderwetse gloeilampen, maar hebben een unieke LED gloeidraad. Deze LED lamp is uitermate geschikt voor decoratieve sfeervolle armaturen. Het filament wordt gevormd door een substraat van speciaal glas (saffier) waarop een zeer groot aantal kleine LED’s is aangebracht en die in zijn geheel bedekt zijn met een fosfor laag die zo de LED filament vormt. De fluoriserende kleur van het fosfor vult het spectrum zo aan dat er een aangenaam warm wit licht met een hoge CRI waarde ontstaat.