Aanbieding!

Segula LED Globe 95mm Curved Spiral Gold SG-50535

 29.00

SG-50536 Segula Globe Curved

Beschrijving

Segula Globe 95mm Curved Spiral Gold LED lamp 4W E27 2200K dimbaar SG-50535

De Segula Globe Curved is een sfeervolle LED lamp met een extra warme lichtkleur (2200K).
Met de nieuwe ‘Curved‘ serie zet Segula opnieuw als eerste een grote stap naar nog mooiere dimbare lichtbronnen. Het zachte, warme licht en de originele vorm van de gloeidraad zorgen ervoor dat elk interieur de beleving krijgt die het verdient.

Deze decoratieve LED lamp van 4W heeft een E27 (230V) fitting.u  kunt deze dimbare ledlamp vergelijken met een 15W kooldraadlamp. De stralingsbundel is rondom.

Deze LED lamp is uitermate geschikt voor restaurants, hotels en andere commerciële omgevingen.  De LED lamp heeft een lange levensduur van ca. 15.000 uur. 

Wil je grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!


Productinformatie:

Artikelnummer: SG-50535
Productgroep: LED-lampen E27
Levertijd: voorraad artikel (anders 1 week)
Afmetingen: 95x130mm

Elektrotechnische eigenschappen:
4W 140lm E27 lampvoet (normale fitting)
Levensduur: 15.000uur
Kleur: 2200K (extra warm licht, flame)
Dimbaar: Ja met een LED dimmer
Garantie: 2 jaar
Energielabel: B

 

DeJaren30Fabriek.nl kiest voor Duitse kwaliteit. LED lampen bestaan uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid van een LED lamp. Om zeker te zijn van de kwaliteit waar DeJaren30Fabriek.nl voor staat hebben wij voor dit Duitse merk gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 

De Segula LED lampen onderscheiden zich van andere LED lampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. 

De bovenstaande Segula lamp heeft de uitstraling van de ouderwetse gloeilampen, maar hebben een unieke LED gloeidraad. Deze LED lamp is uitermate geschikt voor decoratieve sfeervolle armaturen. Het filament wordt gevormd door een substraat van speciaal glas (saffier) waarop een zeer groot aantal kleine LED’s is aangebracht en die in zijn geheel bedekt zijn met een fosfor laag die zo de LED filament vormt. De fluoriserende kleur van het fosfor vult het spectrum zo aan dat er een aangenaam warm wit licht met een hoge CRI waarde ontstaat.