Wandlamp porselein recht 150mm 75W bol glas (helder)

 68.00

Wandlamp porselein recht 150mm 75W bol glas (helder) 

Dit is een wandlamp met een robuuste en elegante uitstraling. Dit armatuur is uitermate geschikt als verlichting van kelder, garage, overkapping.Deze wandlamp is gemaakt in Zweden volgens de klassieke eenvoud van Ifö Electric. Kwaliteits porselein op de beste manier afgewerkt. De fitting is geschikt voor gloei-, halogeen- en LED-lampen. 

Deze wandlampen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

LET OP: Aansluiting vanaf de achterkant!

 

Productinformatie:
Artikelnummer:  6040-510-10
Merk: Ifö Electric
Kleur: wit (porselein)
Productgroep: Binnen-/Buitenverlichting 
Type lamp: Buitenlamp, wandlamp, plafondlamp
Materiaal: Porselein / Glas
Levertijd: voorraad artikel 

Elektrotechnische eigenschappen: 1 x E27 max 75 Watt IP54
Energielabel: A++  (afhankelijk van de lichtbron)
Afmetingen: Ø 15cm, H 19.3cm

Levering zonder lichtbron.

Installatie:
Steek de voedingskabel door de inlaat aan de onderzijde van het armatuur . Bevestig het armatuur aan de wand of aan het plafond met geschikte schroeven. Sluit de voeding aan op de aansluitschroeven. Bevestig de lamphouder. Plaats een lichtbron en zet het schutglas vast door naar rechts te draaien. Zorg ervoor dat de pakking tussen het glas en de basis zit!

Ifo Electric:
Keramische eenvoud gebakken uit Zweedse klei met een tijdloze uitstraling. De collectie van Ifö Electric bevat diverse decoratieve fittingen en lamphouders uit kwalitatief hoogwaardig keramiek. In combinatie met de diverse glaskappen en glasbollen in helder of opaal glas ontstaat er een tijdloze basic serie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de verlichting van woonhuisprojecten leent de collectie van Ivö Electric zich tevens uitstekend voor de projectmarkt.

-

 

-