Opus 100/100 wand- en plafondlamp zwart G9 (melkglas)

 74.00

Opus 100 – 8201-200-16

Opus 100/100 wand- en plafondlamp zwart G9 (melkglas)

Dit is een wand- en plafondlamp met een robuuste en elegante uitstraling. Dit armatuur is uitermate geschikt als verlichting voor badkamer, kelder, garage, overkapping. Deze lamp is gemaakt in Zweden volgens de klassieke eenvoud van Ifö Electric. Kwaliteits porselein op de beste manier afgewerkt. De G9 fitting is geschikt voor halogeen- en LED-lampen. 

Deze plafondlamp is zowel binnen als buiten toepasbaar vanwege de hoge IP-waarde.

LET OP: Aansluiting vanaf de achterkant!

Bijpassende lichtbron: 

mm03829

Productinformatie:
Artikelnummer:  8201-200-16
Merk: Ifö Electric
Kleur: wit (porselein)
Productgroep: Binnen-/Buitenverlichting 
Type lamp: Buitenlamp, wandlamp, plafondlamp
Materiaal: Porselein / Glas
Levertijd: voorraad artikel

Elektrotechnische eigenschappen: 1 x G9 max 25 Watt IP44
Energielabel: A++  (afhankelijk van de lichtbron)
Afmetingen: Ø 9,7cm, H 9,5cm

Levering zonder lichtbron.

 

Installatie:
Steek de voedingskabel door de inlaat aan de onderzijde van het armatuur . Bevestig het armatuur aan de wand of aan het plafond met geschikte schroeven. Sluit de voeding aan op de aansluitschroeven. Bevestig de lamphouder. Plaats een lichtbron en zet het schutglas vast door naar rechts te draaien. Zorg ervoor dat de pakking tussen het glas en de basis zit!

Ifo Electric:
Keramische eenvoud gebakken uit Zweedse klei met een tijdloze uitstraling. De collectie van Ifö Electric bevat diverse decoratieve fittingen en lamphouders uit kwalitatief hoogwaardig keramiek. In combinatie met de diverse glaskappen en glasbollen in helder of opaal glas ontstaat er een tijdloze basic serie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de verlichting van woonhuisprojecten leent de collectie van Ivö Electric zich tevens uitstekend voor de projectmarkt.

-

 

-