Lamphouder Ø 100 wand- en plafondlamp wit E27

 52.00

Lamphouder Ø 100 wand- en plafondlamp wit E27

Beschrijving

Lamphouder Ø 100mm wand- en plafondlamp wit E27

Klassiek Zweeds design van het merk Ifö Electric en tevens geproduceerd in het hoge Noorden. Driedelige fitting van porselein. Ideaal als plafondlamp, maar ook prima te gebruiken als wandlamp. Dit armatuur is uitermate geschikt als design verlichting. Deze lampfitting is gemaakt  volgens de klassieke eenvoud van Ifö Electric. Kwaliteits porselein op de beste manier afgewerkt. De E27 fitting is geschikt voor gloei- en LED-lampen. 

LET OP: Aansluiting normaal vanaf de achterkant! Het armatuur is voorzien van uitbreek poorten aan de zijkant voor een eventuele aansluiting vanaf de zijkant

Vergeet niet om een geschikte lichtbron te bestellen, deze is niet standaard meegeleverd.

Bijpassende lichtbron: 

SG-50525

Productinformatie:
Artikelnummer:  52711-000-10
EAN:7312905271106
Merk: Ifö Electric
Kleur: zwart (porselein)
Productgroep: Binnenverlichting
Type lamp: Wandlamp, plafondlamp
Materiaal: Porselein 
Levertijd: voorraad artikel (anders ca 1 week)

Elektrotechnische eigenschappen: 1 x E27 max 75 Watt IP20
Energielabel: A++  (afhankelijk van de lichtbron)
Afmetingen: Ø 10cm, H 6,6cm

Levering zonder lichtbron.

Installatie:
Steek de voedingskabel door aan de onderzijde van het armatuur . Bevestig het armatuur aan de wand of aan het plafond met geschikte schroeven. Sluit de voeding aan op de aansluitschroeven. Bevestig de lamphouder. Plaats een lichtbron. 

Ifo Electric:
Keramische eenvoud gebakken uit Zweedse klei met een tijdloze uitstraling. De collectie van Ifö Electric bevat diverse decoratieve fittingen en lamphouders uit kwalitatief hoogwaardig keramiek. In combinatie met de diverse glaskappen en glasbollen in helder of opaal glas ontstaat er een tijdloze basic serie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de verlichting van woonhuisprojecten leent de collectie van Ivö Electric zich tevens uitstekend voor de projectmarkt.