Stallamp actie bij DeJaren30Fabriek.nl

De stallampen van DeJaren30Fabriek.nl zijn gemaakt naar het authentieke model. Door het historische karakter is de stallamp een goed alternatief voor moderne en retro buitenverlichting. De stallampen bestaan uit een kunststof of porseleinen voet, schutglas en rubberring. De stallampen zijn te gebruiken zowel voor binnen- als buitenverlichting. De stallampen beschikken over een E27 fitting waardoor deze geschikt is voor het gebruik gloei-, halogeen- en LED-lampen.

Wil je grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!

Hieronder de stallamp actie modellen:

Stallamp 3-standen zwart €35,- / €30,- :
Stallamp

Stallamp met kap €76,- / €70,- :
Stallamp-schotel

Stallamp 3-standen set €70,- / €55,- :
Stallamp

Stallamp 3-standen + LED lamp €50,- / €45- :
Stallamp


Stallamp porselein recht €42,- / €37,- :
Stallamp

Stallamp porselein schuin €47,- / €40,- :
Stallamp actie

Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie stallampen, wandlampen, hanglampen en grondspots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw tuin een magische plek.

Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, Zweden en Frankrijk.

Heeft u een vragen en/of opmerkingen dan horen wij dat graag.

DeJaren30Fabriek.nl
Prinsenstraat 38-1
7121 AH Aalten
Info@DeJaren30Fabriek.nl