Segula LED lampen vanaf nu verkrijgbaar bij DeJaren30Fabriek.nl

Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen.

Segula Design Line:
De nieuwe Design Vintage Line combineert een onvergelijkbare sfeerverlichting met het design van de historische carbon gloeidraadlamp en de nieuwste meest efficiënte filament LED technologie.
De jarenlange ervaring in ontwikkeling en gepatenteerde productie van Filament LED technologie maakt dat deze lampen standaard allemaal dimbaar zijn. Het merk Segula biedt u een breed aanbod, hoge kwaliteit en een esthetisch mooie producten. Seguala Led lampen zijn beschikbaar voor de meest voorkomende lampvoeten en beschikbaar in warme en zeer warme kleurtemperatuur tot 2000K.

Ter introductie zijn onderstaande LED lampen tijdelijk in prijs verlaagd!

Wilt u meer advies of grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!

 

Design Line – Curved Style:

 

SG-50526

SG-50525SG-50527

 

Design Line – Curved Style Gold:

SG-050536

Segula-LED-Globe-Curved-Gold-SG-50541

Binnenkort meer Segula lichtbronnen in onze webwinkel!

Deze Segula LED lampen bieden dezelfde warme sfeer en het nostalgische uiterlijk dat u kent van en waardeert aan traditionele gloei- en/kooldraadlampen. Daarnaast geven deze LED lampen u de mogelijkheid uw steentje bij te dragen aan het behoud van de waardevolle hulpbronnen van onze planeet.

Nostalgisch ontwerp, warm licht.

Alle voordelen van LED lichtbronnen, een lange levensduur, vriendelijk licht en direct licht op volle sterkte, zijn toegepast in een bekroond ontwerp van glas dat doet denken aan de schoonheid en warmte van traditionele gloeilampen. 

De lampen zijn toepasbaar voor zowel algemene als sfeerverlichting. Ze zijn stijlvol, energie-efficiënt en dragen bij aan een sfeervol interieur. Door hun op gloeilamp lijkende sprankelende warmwitte licht zijn ze ideaal voor algemene en decoratieve verlichting in onder andere de horecabranche en woonomgevingen. Indien volledig in het zicht gemonteerd zoals in kroonluchters, wandlampjes of moderne armaturen, passen de lampen van helder glas in alle bestaande armaturen met E27-lamphouder.