Segula LED Classic line SG-60381 (hoge licht opbrengst)

De Segula Filament LED Classic is een sfeervolle LED lamp met een warme lichtkleur (2700K).
Deze LED lamp is zeer geschikt voor het gebruik in een buitenarmatuur waar een hoge lichtoutput (1050lm) gewenst is.
Deze decoratieve LED lamp van 8W heeft een E27 (230V) fitting. u kunt deze LED lamp vergelijken met een 100W gloeilamp. De stralingsbundel is rondom.

Deze LED lamp is ook uitermate geschikt voor restaurants, hotels en andere commerciële omgevingen.  De LED lamp heeft een lange levensduur van ca. 15.000 uur. 

Wil je grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan!

Segula LED classic SG-60381 nu voor €21,-
 
Segula-LED-SG-60381

 

Nog meer nieuwe Segula LED Lampen in onze webwinkel:


Segula LED kogellamp Curved SG-50525 €15

SG-50525

Segula LED kooldraadlamp Curved SG-50526 €19

SG-50526

 

 

 

 

 

 

 

 

Segula LED Radio Style Curved Spiral SG-50527 €21

SG-50527

DeJaren30Fabriek.nl kiest voor Duitse kwaliteit. LED lampen bestaan uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid van een LED lamp. Om zeker te zijn van de kwaliteit waar DeJaren30Fabriek.nl voor staat hebben wij voor dit Duitse merk gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste.
 
De Segula LED lampen onderscheiden zich van andere LED lampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De bovenstaande Segula lamp heeft de uitstraling van de ouderwetse gloeilampen, maar hebben een unieke LED gloeidraad. Deze LED lamp is uitermate geschikt voor decoratieve sfeervolle armaturen. Het filament wordt gevormd door een substraat van speciaal glas (saffier) waarop een zeer groot aantal kleine LED’s is aangebracht en die in zijn geheel bedekt zijn met een fosfor laag die zo de LED filament vormt. De fluoriserende kleur van het fosfor vult het spectrum zo aan dat er een aangenaam warm wit licht met een hoge CRI waarde ontstaat.