Wat een plaatje onze Ifo Electric stallampen op het terras bij Paal6.

Meer info:

Paal6
Zanddijk 200
1788 PP Julianadorp
Tel: 0223-644 099
E-mail: info@paal6.nl

Voor de realisatie hebben we de onderstaande materialen mogen leveren:

Stallamp met schotel zwart/wit
Stallamp-schotel

Stallamp met schotel zwart/wit
Al vele jaren verlichten stallampen boerenschuren en oude boerderijen. De stallamp bestaat uit een 3-standen armatuur, schotel zwart/wit (gelakt aluminium) Ø 250 mm, een schutglas incl. rubberring. De lampen zijn te gebruiken zowel voor binnen- als buitenverlichting. De lamp beschikt over een E27 fitting waardoor deze ook geschikt is voor het gebruik gloei-, halogeen- en ledlampen.

Deze stallamp is een sieraad voor elk woonhuis, boerderij of terras.

 

Stallamp classic porselein recht zwart:

Deze stallamp classic is gemaakt in Zweden volgens de klassieke eenvoud van Ifö Electric. Kwaliteits porselein op de beste manier afgewerkt. Deze klassieke stallamp heeft een tijdloos ontwerp. De stallamp bestaat uit een porseleinen voet, schutglas en rubberring.  

Deze stallampen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar vanwege de hoge IP-waarde.

Stallamp-porselein-zwart 

Klassieke eenvoud van Ifö Electric

Ifö Electric:
Keramische eenvoud gebakken uit Zweedse klei met een tijdloze uitstraling. De collectie van Ifö Electric bevat diverse decoratieve fittingen en lamphouders uit kwalitatief hoogwaardig keramiek. In combinatie met de diverse glaskappen en glasbollen met helder glas ontstaat er een tijdloze basic serie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de verlichting van woonhuisprojecten leent de collectie van Ivö Electric zich tevens uitstekend voor de projectmarkt.

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude hanglampen en nostalgisch buitenlampen en bakeliet schakelmateriaal.

Vragen over schakelmateriaal of aansluiting?

Stuur een email naar: info@DeJaren30Fabriek.nl