Deze bekende industriële hanglampen nu nieuw leverbaar bij de DeJaren30Fabriek.nl

Wat een kwaliteit en uitstraling hebben deze industriële hanglampen. De perfecte keus voor wie houdt van stoere elegantie.

Fabriekslamp groot zwart incl. aluminium elektrobox
Deze grote zwarte fabriekslamp heeft witte binnenkant. Boven de kap is de stalen behuizing geplaatst waar oorspronkelijk de voorschakelapparatuur voor de zware 360 volt lampen gemonteerd was. De connector box voor de elektrische aansluiting is van gegoten aluminium. Deze is aan 2 zijde toegankelijk zodat lampen makkelijk onderling verbonden kunnen worden.De afmetingen zijn 70cm hoog en een doorsnede van 56cm. Deze fabriekslamp wordt geleverd met 150 cm ketting en is voorzien van een E27 lampfitting wat hem zeer geschikt maakt voor alle lichtbronnen. De lamp is geschikt voor veel ruimtes, zowel particulier en zakelijk.

Deze bekende industriële hanglamp nu nieuw leverbaar bij de DeJaren30Fabriek.nl

industriële hanglamp

Industriële mijnlamp grijs
Prachtige industriële mijnlamp van gegoten aluminium en explosie bestendig glas.
De afmetingen zijn 36cm hoog en een doorsnede van 19cm. Deze fabriekslamp wordt geleverd met 150 cm ketting en is voorzien van een E27 lampfitting wat hem zeer geschikt maakt voor alle lichtbronnen. De lamp is geschikt voor veel ruimtes, zowel particulier en zakelijk. De lamp kan binnen en buiten gebruikt worden.

De lamp is geheel vervaardigd uit gegoten aluminium en glas.
Levering incl. metalen bescherm korf.

Dit is een reproductie van oude mijnlampen die vooral in oost Europa erg veel gebruikt werden.

mijnlamp