Bolich hanglampen uit voorraad.

Mooie en zeer stijlvolle zwarte Bolich industriële hanglampen. Deze lamp hebben een speciale uitstraling door de antieke afwerking met een oude look. Mooie verlichting voor boven de eettafel, in de woonkamer of de gang. De lampen zijn aan de binnenzijde wit afgewerkt. De Bolich hanglampen worden geleverd inclusief bijpassende plafondkap (zwart) incl. textielkabel 1,5mtr. en evt. ketting.

 

124602 – Bolich classic zwart:
Bolich hanglamp

113368 – Bolich hanglamp zwart:

Bolich-hanglamp

113370 – Bolich visserslamp:

113370

113369 – Bolich hanglamp ‘ kleintje”:

113369

 

Binnenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl
Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw omgeving belangrijk. Met de juiste binnenverlichting kunt u uw woning tot een uitnodigende plek maken waar u zich kunt ontspannen. Onze collectie hanglampen, wandlampen, tafellampen en fittingen bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw huis een magische plek.
Elk onderdeel van onze collectie is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, België en Frankrijk.

Heeft vragen laat het ons weten: Info@DeJaren30Fabriek.nl