LED Filament Deco Rustika

 28.00

Deze LED-lamp Wave biedt dezelfde warme sfeer en het nostalgische uiterlijk dat u kent van en waardeert aan traditionele gloeilampen.

Uitverkocht

Beschrijving

LED filament deco rustika

Omschrijving: 
Deze lamp biedt dezelfde warme sfeer en het nostalgische uiterlijk dat u kent van en waardeert aan traditionele gloeilampen. Daarnaast geeft deze lamp u de mogelijkheid uw steentje bij te dragen aan het behoud van de waardevolle hulpbronnen van onze planeet.

Nostalgisch ontwerp, extra warm licht (1800k)

Alle voordelen van LED-verlichting, een lange levensduur, zeer vriendelijk licht en direct licht op volle sterkte, zijn toegepast in helder glas dat doet denken aan de schoonheid en warmte van traditionele gloeilampen. Het resultaat is de LED Filament deco Rustika lamp. In tegenstelling tot spaarlampen produceert deze LED-lamp precies dezelfde verlichtingssfeer en nostalgie van een traditionele (gloei)lamp.

De lampen zijn toepasbaar voor zowel algemene verlichting als sfeerverlichting. Ze zijn stijlvol, energie-efficiënt en dragen bij aan een sfeervol interieur. Door hun op gloeilamp lijkende sprankelende warmwitte licht zijn ze ideaal voor algemene en decoratieve verlichting in onder andere de horecabranche en woonomgevingen. Indien volledig in het zicht gemonteerd zoals in kroonluchters, wandlampjes of moderne armaturen, passen de lampen van helder glas in alle bestaande armaturen met E27-lamphouder.

Het verbruik daalt met 80% en de levensduur stijgt met factor x15 (15.000u).

Productinformatie:
Artikelnummer: 80100036119
Productgroep: LED-lampen
EAN: 8714681361191
Levertijd: uitverkocht
Afmetingen: 145x64mm

Elektrotechnische eigenschappen:
3W 180lm E27 lampvoet
Levensduur: 15000uur
Kleur: 1800k (extra warm licht)
Dimbaar: Nee
Energielabel: A++