Kelderlamp bakeliet rond 100499 THPG

 35.00

Kelderlamp rond 100499 THPG

100499 - Kelderlamp bakeliet rond voor wand- en plafondmontage van THPG

Deze kelderlamp bakeliet rond van DeJaren30Fabriek.nl is gemaakt naar authentiek model. Bij THPG heeft men de werktuigen van meer dan 70 jaar oud teruggevonden om deze lampen weer te reproduceren. De gereedschappen zijn licht gewijzigd maar de lampen worden weer als vanouds geperst in Duitsland. Aansluiting dmv. de meegeleverde tules. De kelderlamp heeft een drietal uitbreekpoorten aan de zijkant maar is eventueel ook van de achterkant aan te sluiten (alleen bij gebruik binnenshuis).Uitgevoerd met een persglazen kap, een metalen frame en een wit porseleinen E27 fitting. Combineer de bulls-eye Kelderlamp, net als vroeger, met zwarte textielkabel en som-zadels. Dit past zeer goed bij het authentieke industriële karakter.

DeJaren30Fabriek.nl biedt stijlvolle armaturen voor een scherpe prijs. Dit armatuur is ontworpen voor een eenvoudige montage, geschikt voor talloze toepassingen met een kwaliteit zoals u die van DeJaren30Fabriek.nl mag verwachten. De lampen zijn te gebruiken zowel voor binnen- als buitenverlichting. Ook zeer geschikt voor horeca gelegenheden.

Ook verkrijgbaar in een uitvoering gemaakt van gietijzer:

Klelderlamp gietijzer 100502

Bijpassende lichtbronnen:

425494425496-calexCalex-gloeilamp-kooldraad-led-spiraal

 

Productinformatie:

Artikelnummer: 100499
Merk: THPG (Thomas Hoof Produktgesellschaft)
Kleur: Zwart
Productgroep: Binnen-/Buitenverlichting
Materiaal: Bakeliet / Glas / fitting porselein
Levertijd: voorraad artikel 
Elektrotechnische eigenschappen: 1 x E27 max 100 Watt IP54

Afmetingen: Ø 20 cm, H=10cm, Gewicht=1kg

Levering: incl. twee wartels / zonder lichtbron

THPG

THPG verlichting koopt u bij DeJaren30Fabriek.nl. De kelderlampen wordt handmatig in Duitsland geproduceerd inclusief Europese kwaliteitskeuring namelijk het VDE keurmerk. Dit is een streng Duits keurmerk en geldig in geheel Europa. Uiteraard zijn de THPG producten ook voorzien van het CE keurmerk. 

DeJaren30Fabriek.nl heeft het grootste assortiment THPG van Nederland en Belgie in eigen voorraad. Mist u nog iets? Laat het ons weten weten, dan denken wij graag met u mee.