Intersteel beldrukker verdekt oud grijs 0021399027

 28.00

Intersteel beldrukker verdekt oud grijs 0021399027

Intersteel beldrukker verdekt oud grijs 0021399027

Mooie en zeer stijlvolle Intersteel beldrukker verdekt oud grijs 0021399027.  Deze verdekte ronde deurbel in een messing uitvoering wordt eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaat daarna een trommelbehandeling. Hierdoor krijgt de deurbel een bijzonder uiterlijk. Ten slotte wordt het deurbeslag voorzien van een laklaag. Hierdoor krijgen de deurbellen een bijzonder uiterlijk en passen ze zeer goed bij een landelijk en klassiek exterieur.

Denk aan de breedte van het kozijn voordat u een keuze maakt uit de diverse beldrukkers.
De beldrukkers van Intersteel zijn geschikt voor een twee aderige aansluiting.

Deze beldrukker is eenvoudig te monteren op een kozijn van een deur.

 

Productinformatie: 

Productnaam: Intersteel beldrukker verdekt oud grijs
Artikelnummer: 0021399027
Productgroep: Bellen en drukkers
Type: Beldrukker verdekt oud grijs
Merk: Intersteel
Materiaal: Messing vernikkeld
Levertijd: voorraad artikel (anders ca. 1,5 week)
EAN code: 8714186091364
Afmetingen: diameter 49mm

Over Intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.

Intersteel bij DeJaren30Fabriek.nl
DeJaren30Fabriek.nl is officieel dealer van Intersteel. Dat betekent dat wij alle producten van Intersteel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op.