Voorjaarsactie buitenverlichting

Voorjaarsactie buitenverlichting

Voorjaarsactie buitenverlichting

Stijlvolle kwaliteitsverlichting van DeJaren30Fabriek.nl.
Deze buitenlampen zijn gemaakt van staal of aluminium. De schotels zijn geëmailleerd of gelakt. De fitting is gemaakt van porselein en is geschikt voor gloeilampen van maximaal 75 watt of LED-lampen. De stolp is natuurlijk gemaakt van echt glas.

Nu tot eind mei een LED Filament lamp
2200K (twv. €13,-) kado bij de onderstaande buitenverlichtingsarmaturen.

Pharox A60 4W Flame 2200K 106012_8718026152321

Hieronder een overzicht van de armaturen in de voorjaarssactie:

Klassieke stallampen:
StallampFranse stallampStallamp zwart

 

Franse stallampen:
Stallamp stallamp
Fabrique wandlampen:
1196GD Fabrique aluminium - groen KS buitenverlichting 1196RD Fabrique aluminium - rood KS buitenverlichting 1196ZD Fabrique aluminium - zwart KS buitenverlichting

Buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl

Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie stallampen, wandlampen, hanglampen en grondspots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw tuin een magische plek.

Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, België en Frankrijk.

Heeft u vragen en/of opmerkingen laat het ons weten: info@dejaren30fabriek.nl

Naar de webwinkel…>