We zijn trots dat we een van de weinige verkopers in Europa zijn van de geweldige Trusco gereedschapskisten. Deze kisten uit Japan zijn gemaakt om een heel leven mee te gaan. Dat doen ze dan ook nog als te gekke eyecatcher en van een ongekende kwaliteit. Trusco is opgericht in Osaka, in 1959. Het bedrijf is toen begonnen als groothandel in gereedschap, maar het ontwerp voor de originele Trusco kist stamt nog uit de jaren ’40. En dit onmiskenbare ontwerp door Keiyu Hisashi functioneert nog steeds even goed als jaren geleden. De naam is combinatie van de woorden Trust en Company.

De onderstaande gereedschapskisten zijn echt geweldige cadeaus die de ontvanger(ster) zeker zullen verrassen.
Met de tools van TRUSCO maakt u altijd de juiste keus.

ST-350-B Gereedschapskist

ST-350

Deze ST-350-B gereedschapskist heeft een moderne, industriële look met duurzame, old-school constructie. De openklapbare lades kunnen onderverdeeld worden in verschillende compartimenten. De kist heeft een perfect maatje op mee te nemen en is gemaakt van gestanst staal.
Dit bekende ontwerp van Keiyu Hisashi zal nog steeds even goed functioneren als jaren geleden.

Y-350-B Toolbox
Y-350-B toolbox

Deze middelgrote gereedschapskist heeft een moderne, industriële look met duurzame, old-school constructie. De Y-350-B is perfect te gebruiken voor het opbergen van bureau accessoires, speelgoed en natuurlijk gereedschap.
Ook te bestellen in de kleuren: rood, donker groen, grijs en antraciet!

T-190 Toolbox

T-190SV

Deze compacte tool box heeft een moderne, industriële look met duurzame, old-school constructie. Dit stapelbare kistje heeft de ideale afmeting om uw geliefde items in op te bergen. De Trusco Toolbox T190 is te bestellen in het blauw en grijs.

T-350-R Toolbox

 

Y350R