Start van het lichtseizoen met een mooie aanbieding

Ook in het donker van je tuin genieten? Met de stijlvolle kwaliteitsverlichting van DeJaren30Fabriek.nl.
Deze buitenlampen zijn gemaakt van staal of aluminium. De schotels zijn geëmailleerd of gelakt. De fitting is gemaakt van porselein en is geschikt voor gloeilampen van maximaal 60 watt of spaar- en natuurlijk voor LED-lampen. De stolp is natuurlijk gemaakt van echt glas.

Actie: Nu met gratis LED Filament (kooldraadlamp) t.w.v. € 13,-!

lees meer >

Nieuw: Spiraled lampen van Bailey

Nieuwe Spiraled filament lampen van Bailey

Op 21 oktober 1879 brandde de originele Edison gloeilamp maar lieft 13,5 uur.
Dit was het begin van een grote doorbraak op lichtgebied, Het was een van de uitvindingen die het leven daadwerkelijk veranderd heeft.

137 jaar later introduceert Bailey de Spiraled, de LED versie van het origineel.

lees meer >

Verbouw uitkijkbunker Folkshegeskoalle Terschelling

De Folkshegeskoalle op Terschelling is een heel prettig centrum voor accommodatie en cursussen. Het ligt in de duinen en bossen tussen Hoorn en het strand. De Folkshegeskoalle is gebouwd op de fundamenten van bunkers, in vriendelijke Scandinavische stijl. Men heeft deze oude uitkijk bunker omgetoverd tot een 2 persoons appartement.

lees meer >

Actie: Buitenlamp Fabrique

e Fabrique buitenlampen zijn tijdelijk in prijs verlaagd.

Buitenlamp Fabrique een unieke buitenlamp met een industriele uitstraling (strak design). De buitenlamp is geheel vervaardigd van duurzame materialen. De buitenlamp is voorzien van een E27 lamphouder en is hierdoor geschikt voor energiezuinige en zelfs led toepassingen. De steun van deze industriële buitenlamp is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De deksel is geheel vervaardigd van koper en heeft een doorsnede van 31cm.

lees meer >

Nieuwe spots Van Tjalle en Jasper

De MINI-SPOT Van Tjalle en Jasper is een moderne klassieker in de wereld van Dutch Design. Dit kleine lampje is populair om cadeau te geven, maar is stiekem nog leuker om te krijgen! De MINI-SPOT wordt met een lasersnijder gemaakt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De lamp is gemaakt van onbehandeld MDF, waardoor hij lichtbruin van kleur is. Het snijden met de laser maakt de randen donker en stoer. Alle andere onderdelen, zoals de kabel en fitting, zijn zwart.

lees meer >

Inspiratie: Bakeliet / duroplast schakelmateriaal

Bakeliet schakelmateriaal als vroeger.

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude hanglampen en bakeliet schakelmateriaal.

lees meer >

Nieuw: Kelderlampen (bulleye)

Deze bekende kelderlampen zijn nu nieuw leverbaar bij de DeJaren30Fabriek.nl

Deze bulleye van DeJaren30Fabriek.nl is gemaakt naar authentieke model. Bij THPG heeft men de werktuigen van meer dan 70 jaar oud teruggevonden om deze lampen weer te reproduceren. De gereedschappen zijn licht gewijzigd maar de lampen worden weer als vanouds geperst in Duitsland. Aansluiting dmv. de meegeleverde tules.

lees meer >

Milieuvriendelijk drukwerk

DeJaren30Fabriek.nl is een bedrijf wat erg begaan is met het milieu en daar zoveel mogelijk rekening mee probeert te houden. Zo laten we ons drukwerk verzorgen door drukkerij Kempers uit Aalten.

lees meer >

Een veilige verbinding met DeJaren30Fabriek.nl

Momenteel is de aandacht voor veilige verbindingen erg actueel. DeJaren30Fabriek.nl doet er alles aan te voldoen aan de huidige standaard voor beveiliging, zodat u als klant verzekerd bent van een omgeving waarin er op veilige wijze met uw gegevens wordt omgegaan. DeJaren30Fabriek.nl heeft het zogeheten SSL-certificaat reeds 2 jaar in zijn bezit, waarmee alle online klant- en betalingsgegevens veilig worden versleuteld.

lees meer >

Nieuw: Kelderlampen

Deze bekende kelderlampen zijn nu nieuw leverbaar bij de DeJaren30Fabriek.nl

Wat een kwaliteit en uitstraling hebben deze nieuwe kelderlampen.

lees meer >

Trusco tools sale!

We zijn trots dat we een van de weinige verkopers in Europa zijn van de geweldige Trusco gereedschapskisten. Deze kisten uit Japan zijn gemaakt om een heel leven mee te gaan. Dat doen ze dan ook nog als te gekke eyecatcher en van een ongekende kwaliteit. Trusco is opgericht in Osaka, in 1959. Het bedrijf is toen begonnen als groothandel in gereedschap, maar het ontwerp voor de originele Trusco kist stamt nog uit de jaren ’40. En dit onmiskenbare ontwerp door Keiyu Hisashi functioneert nog steeds even goed als jaren geleden. De naam is combinatie van de woorden Trust en Company.

lees meer >

Milieu & MVO

Een beter milieu begint bij onszelf. Bij DeJaren30Fabriek.nl werken we aan een milieubewust zijn bij alles wat we doen.

lees meer >

Factory 4 industriële hanglampen uit voorraad

Factory 4 industriële hanglampen met korf Prachtige industriële hanglampen met glas en korf. Deze lampen komen oorspronkelijk uit oude fabrieken. De fabriekslamp is een prachtig sieraad boven uw tafel of in de keuken. Ook zeer geschikt voor uw veranda of als buitenlamp. De afmetingen zijn 40cm hoog en een doorsnede van 35cm. Deze kettinglamp wordt geleverd met 100 cm ketting en is voorzien van een E27 lamphouder wat hem tevens zeer geschikt maakt voor alle lichtbronnen met een E27 fitting De lamp is reeds voorzien van een nieuwe fitting, bevestigingsketting en aansluitsnoer. Deze hanglampen verzenden we wel met de pakketdienst. Factory 4 zwart art. 120004ZW       Factory 4 zwart art. 120004GR... lees meer >

Klassiek schakelmateriaal

Klassiek schakelmateriaal als vroeger met de techniek van nu. Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude hanglampen en nostalgisch schakelmateriaal.

lees meer >

Bakeliet schakelmateriaal als vroeger

Bakeliet schakelmateriaal als vroeger.

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude hanglampen en nostalgisch schakelmateriaal.

lees meer >

Combineren met ronde afdekramen

Nu combineren met ronde afdekramen van THPG. Nieuwe afdekramen Bakeliet: Nieuwe afdekramen Duroplast: Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude hanglampen en nostalgisch schakelmateriaal. Ons schakelmateriaal heeft een porseleinen binnenwerk met een krachtige springveer zoals een echte reproductie ‘Bauhaus 1930 serie’ hoort te zijn. De klank is daardoor prachtig. De industriële jaren-’30 vormgeving maakt de nostalgische uitstraling compleet. Met de draaischakelaars van DeJaren30Fabriek.nl draait u aan nostalgie van meer dan 100 jaar elektrotechniek! Heeft u vragen en/of opmerkingen laat het ons weten:... lees meer >

Penco Clampy clips

Old school Clampy clip, gemaakt van staal. De metalen klemmen zijn mooi groot en voorzien van een ruim oog waardoor deze goed en eenvoudig op te hangen is. Bewaar documenten, gebruik ‘m in de keuken of klem er een mooie foto of kaart in.   –   De clips van Penco zijn echte old school producten. Penco is een Japanse onderneming die kwalitatief hoogwaardige stationary maakt.  ... lees meer >

Old school Penco klembord

Old school Penco klembord (clipboard), gemaakt van gerecycled hard hout en voorzien van een mooie klem. De metalen klemmen zijn mooi groot en voorzien van een ruim oog waardoor deze goed en eenvoudig op te hangen is. Bewaar documenten, gebruik ‘m in de keuken of klem er een mooie foto of kaart in.   De clipboards van Penco zijn echte old school producten. Penco is een Japanse onderneming die kwalitatief hoogwaardige stationary... lees meer >

Stallamp actie!

Nu tijdelijk een stallamp incl. Pharox LED filament lamp voor € 39,-

Al vele jaren verlichten oude stallampen oude boerderijen en schuren. De lamp bestaat uit een 3-standen armatuur, een schutglas incl. rubberring. De fitting is geschikt voor gloeilampen, halogeen- en LED-lampen. De stolp is natuurlijk gemaakt van echt glas. Deze stallamp is een sieraad voor elk woonhuis, boerderij of schuur.

lees meer >

Volg ons op Twitter en Instagram en WIN!

Volg ons Twitter en Instagram en maak kans op een Van Tjalle en Jasper set. We mogen dan een bedrijf zijn met een passie voor een klassieke levensstijl, we willen onze community natuurlijk wel online bereiken! Volg ons op Twitter en Instagram. Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuwe producten, nieuws en binnenkort ook diverse acties! Volg ons op:       Volg ons ook op Pinterest !    ... lees meer >

Het einde der gloeilampen is in zicht!

De tijd is aangebroken, het einde der gloeilampen en kooldraadlampen is nu toch echt in zicht.
Vanaf februari 2016 mogen alle lampen met een gloeidraad niet langer worden ingevoerd in de EU.

lees meer >

Betaal nu met je Paypal rekening bij #DJ30F

Betaal nu met je Paypal rekening bij DeJaren30Fabriek.nl Paypal is een veilige manier van betalen en wordt al in meer dan 190 verschillende landen gebruikt. Het is te gebruiken in combinatie met je bankrekening of met je creditcard. Voor meer informatie kun je gaan naar website van PayPal. Wij ontvangen gelijk het orderbedrag waardoor de levertijd korter is dan bankoverschrijving via IBAN. Een makkelijke en veilige manier van... lees meer >

Pharox Filament LED lampen flame

De Pharox LED lamp is het beste alternatief de gloeilamp van het moment. De lamp kan gebruikt worden in huis, maar is ook uitstekend geschikt voor restaurants, hotels en andere commerciële omgevingen. De Pharox A60 en P45 Clear hebben een lange levensduur van ca. 20.000 uur. In tegenstelling tot de meeste spaarlampen bevat de Pharox LED lamp geen kwik.

lees meer >

Café de Bieb Amsterdam is een feit!

Café de Bieb in Amsterdam is een feit!

Na een flinke verbouwing doet eigenlijk niets meer denken aan het oude nachtcafé dat er ooit huisde. Het moest dan ook een echt buurtcafé worden waar jong en oud zich van vroeg tot laat welkom voelen. Voor een ontbijtje, een lekkere lunch, een goed glas in de avond of een feestje in het weekend. Het kan allemaal.

lees meer >

CableCup plafondkap

Something to hide? De CableCup is een slimme en eenvoudige oplossing voor hangende lampen. Geen gedoe meer met plafondkapjes die niet netjes tegen het plafond blijven zitten. Vanwege het unieke ontwerp en materiaalgebruik niet alleen eenvoudig te monteren, het ziet er ook nog eens extreem stijlvol uit!           De Cable Cup heeft een RedDot Design Award en een Design S Award gewonnen. Uniek met een perfect resultaat:   De Cable Cup heeft een diameter van 16 centimeter en een hoogte van 6 centimeter. CableCup is gemaakt van flexibel wit rubber, daardoor is het kapje bijzonder makkelijk te monteren. Het kapje sluit altijd goed aan, en is makkelijk binnenste buiten te keren. Met de Cable Cup is er geen excuus meer voor een slordig plafond. De Cable Cup is ook in het zwart verkrijgbaar.      ... lees meer >

Verbouwing woonboerderij

In samenwerking met Mignon van de Bunt hebben we schakelmateriaal mogen leveren voor een complete verbouwing van een woonboerderij in de Achterhoek.

lees meer >

Bakeliet schakelmateriaal opbouw

Bakeliet schakelmateriaal opbouw als vroeger.

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar producten waarmee men de sfeer van vroeger in hun interieur/woonhuis kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude doorleefde materialen zoals oude hanglampen en nostalgisch buitenlampen en bakeliet schakelmateriaal.

lees meer >

Creditcard betalingen

U kunt bij DeJaren30Fabriek.nl nu ook  betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Een snelle en veilige manier van... lees meer >

Bancontact / Mister Cash

Klanten uit België waren altijd aangewezen om via PayPal of bankoverschrijving te betalen. Voortaan kunt u uw bestelling ook betalen via Bancontact / Mister Cash. Een snelle en veilige manier van betalen!

lees meer >

CARET Kooldraadlamp

Deze lamp biedt dezelfde warme sfeer en het nostalgische uiterlijk dat u kent van en waardeert aan traditionele kooldraadlampen. Met zijn extra warme lichtkleur 2300K, is de dimbare Caret lamp een ideale retrofit oplossing voor de vervanging van de Rustika lampen.

lees meer >

Wandlamp ruw aluminium

Wandlamp ruw aluminium Mooie industriële wandlamp van ruw aluminium. Aan de muur te bevestigen. Sterk, spatwaterdicht en slagvast. Dit armatuur is uitermate geschikt als verlichting in de tuin en/of oprit. Voorzien van een GU10 lamphouder en hierdoor ook geschikt voor LED-lampen.   Bekijk al onze aluminium wandlampen... lees meer >

Bouwplaatsverlichting

Deze unieke rotsvaste hanglampen bestaan al meer dan 50 jaar als bouwplaatsverlichting. De hanglampen werden vroeger vooral ingezet op bouwplaatsen en in fabriekshallen. Mooie en zeer stijlvolle hanglamp met een industriele uitstraling. Mooie verlichting voor de woonkamer of de horeca gelegenheid. De hanglamp is geheel vervaardigd uit duurzame materialen. De buitenlamp is voorzien van een E27 lamphouder (porselein max. 60W) en is hierdoor geschikt voor energiezuinige en zelfs ledtoepassingen. Geleverd inclusief textielkabel 2mtr. en plafondkap. Lengte 27 cm Ga direct naar de webshop (leverbaar uit voorraad)….>  ... lees meer >

Mechanische deurbel

Mechanische deurbel Mooie en zeer stijlvolle voordeurbel. Deze mechanische deurbel heeft een speciale uitstraling door de antieke afwerking met een oude look. Mooi aan de binnen- en mooi aan de buitenkant! De vernikkelde mechanische bel is voorzien van een roestvast stalen ellips vormig rozet aan de buitenkant en wordt met een pin door de deur gemonteerd. De beltoon wordt geactiveerd wanneer de klepel tegen de metalen klankschaal slaat, die op zijn beurt volledig mechanisch (tandwieloverbrenging) wordt aangedreven. De deurbel werkt zonder plastic onderdelen, maakt aangename klanken, ook in een gezinswoning voldoende hoorbaar. De bedieningspen is ontworpen voor een deurdikte van 6 cm; voor dunnere deurpanelen kan de as met een handzaag ingekort worden. Voor een extra mooi geluid draait u de bel niet te strak aan! Weinig onderhoud, lage investering en energie besparend. Ga naar de... lees meer >

CT Coffee & Coconuts Amsterdam

Het oude Ceintuur theater is omgetoverd tot een 3 verdiepingen tellende horecagelegenheid, waar je de hele dag door terecht kunt voor koffie, zoetigheid, lunch en zelfs diner.    Voor de realisatie van CT Coffee & Coconuts te Amsterdam hebben we de onderstaande materialen mogen leveren. Stallamp: Hanglamp porselein/duroplast: Hanglamp persglas: Deco lamp kooldraad imitatie:   Vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op. Info@DeJaren30Fabriek.nl Prinsenstraat 38-1 7121 AH Aalten          ... lees meer >

Franse industriële hanglamp XL

Franse industriële hanglamp XL Stijlvolle Franse industriële hanglamp XL incl. kabelbox. Al decennia wordt deze klassieke hanglamp gemaakt door een klein bedrijf in Frankrijk. De kabelinvoer van deze hanglamp is naar beneden gericht, daarom is deze hanglamp ook geschikt voor buitengebruik. Deze hanglamp is gemaakt van metaal, zwart gecoat. De onderzijde van de metalen schotel is altijd wit geëmailleerd. De plafondlamp is voorzien van een porseleinen E27 fitting. Levering inclusief ketting 1,5mtr en textielkabel (zwart) 1,5mtr, exclusief plafondkap. Afmetingen: Kap Ø= 45cm H=40cm. Direct naar de... lees meer >

Van Tjalle en Jasper set

CP-MINI-SPOT + SPOT-NIK als set. Omschrijving: 2 super hete laser-gesneden lampen. Nu verkrijgbaar bij DeJaren30Fabriek.nl als set. CP-MINI-SPOT: Klein van stuk maar groots in sfeer. Klassieke vormen en hedendaagse technieken gecombineerd tot een hééle vette lamp. SPOT-NIK: De grote broer van de CP-MINI-SPOT.  Zeer geschikt als vloerlamp, maar ook toepasbaar als hanglamp. Ook aan het comfort is gedacht. Door de non-directional-light methode wordt direct in de lichtbron kijken haast onmogelijk gemaakt en ontstaat een sfeervol spel van licht en schaduw. Hoe wordt het gemaakt Gesneden met een laser-snijder uit 3mm dik MDF. Komt als zelfbouw pakket met de post. Kleine prijs, groots effect. Veel plezier alvast! Ga naar de webwinkel….>... lees meer >