Actie: Buitenlamp Fabrique

Actie: Buitenlamp Fabrique

De Fabrique buitenlampen zijn tijdelijk in prijs verlaagd.

Buitenlamp Fabrique een unieke buitenlamp met een industriele uitstraling (strak design). De buitenlamp is geheel vervaardigd van duurzame materialen. De buitenlamp is voorzien van een E27 lamphouder en is hierdoor geschikt voor energiezuinige en zelfs led toepassingen. De steun van deze industriële buitenlamp is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De deksel is geheel vervaardigd van koper en heeft een doorsnede van 31cm.

Buitenlamp Fabrique antraciet/zwart 1196ZD €160,- / €150,-  

Naar de webwinkel…>

Buitenlamp Fabrique antraciet/zwart 1188ZD €180,- / €170,-

1188zd

Naar de webwinkel…>

Buitenlamp Fabrique antraciet/groen 1188 €160,- / €150,-

Naar de webwinkel…>

Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie stallampen, wandlampen, hanglampen en grondspots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw tuin een magische plek.

Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, België en Frankrijk.

Heeft u een vragen en/of opmerkingen dan horen wij dat graag.

DeJaren30Fabriek.nl
Prinsenstraat 38-1
7121 AH Aalten
Info@DeJaren30Fabriek.nl