Start van het lichtseizoen met een mooie aanbieding.

Ook in het donker van je tuin genieten? Met de stijlvolle kwaliteitsverlichting van DeJaren30Fabriek.nl.
Deze buitenlampen zijn gemaakt van staal of aluminium. De schotels zijn geëmailleerd of gelakt. De fitting is gemaakt van porselein en is geschikt voor gloeilampen van maximaal 60 watt en natuurlijk voor LED-lampen. De stolp is natuurlijk gemaakt van echt glas.

Actie: Nu met gratis LED Filament (kooldraadlamp) t.w.v. € 12,50!

Bij aankoop van onderstaande buitenlampen ontvang je tijdelijk een gratis LED lamp t.w.v. € 12,50. Deze lichtbron geeft een prachtige sfeerverlichting en is speciaal ontworpen voor buiten gebruik. De gratis lichtbron wordt automatisch toegevoegd bij het verpakken.

De actie is geldig tot 1 januari.

Direct naar de webwinkel…>

Bolich buitenlampen:
174244Buitenlamp zwart

Klassieke stallampen:

Stallampstallamp donker groen

Franse stallampStallamp zwart

Fabrique buitenlampen:

1196 KS verlichting

1189ZD

Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie stallampen, wandlampen, hanglampen en grondspots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw tuin een magische plek.

Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, België en Frankrijk.

Heeft u een vragen en/of opmerkingen dan horen wij dat graag.

DeJaren30Fabriek.nl
Prinsenstraat 38-1
7121 AH Aalten
Info@DeJaren30Fabriek.nl