Vanaf vandaag accepteren wij ook Gulden als betaalmiddel bij DeJaren30Fabriek.nl

Gulden is digitaal geld op basis van de blockchain techniek, ook wel een cryptocurrency genoemd. Het is dan ook de nieuwe manier van betalen. Makkelijk, veilig én snel. Betalingen worden écht direct uitgevoerd, dus ook ‘s avonds en in het weekend, naar waar ook ter wereld. Gewoon via apps op je telefoon of pc.

Even wat achtergrondinformatie:

Gulden is een decentrale valuta, dat betekent dat niemand eigenaar is van Gulden. Het is bedacht door Rijk Plasman. Hij wordt bijgestaan door een open community die bekwaam en behulpzaam is allerlei vragen te beantwoorden. Gulden kent een indrukwekkende roadmap voor ontwikkelingen. De apps en achterliggende technieken worden continue verbeterd en verder geperfectioneerd. Steeds meer mensen gebruiken de gratis apps. Momenteel zijn er ca. 40000 gebruikers en dat aantal neemt steeds sneller toe. Gulden is hard op weg om een algemeen en laagdrempelig betaalmiddel te worden, geschikt voor dagelijks gebruik.

Wat kun je ermee?

Gulden is vooral bedoeld om mee te betalen, bijvoorbeeld in winkels, restaurants, online en tussen familieleden. En dat alles grenzeloos, snel en veilig. Omdat je zelf je geld beheert is het ook veel goedkoper dan een bankrekening aanhouden met alle kwartaal- en betaalkosten van dien.

Gulden, helemaal van jou, helemaal van nu.

Meer info?

DeJaren30Fabriek.nl ook op GuldenGids.nl
Gulden Gids is een website speciaal voor het zoeken van plaatsen waar je met het nieuwe digitale betaalmiddel Gulden terecht kunt. Daarnaast kun je hier ook de huidige waarde van Gulden inzien en waar je Gulden kunt kopen.

Meer info: Guldengids.nl