Kickstarter project van nederlandse bodem met een verlichtend idee en de ambitie om de verlichtingsindustrie voorgoed te veranderen.

Op dit moment bestaat er simpelweg geen volledig duurzaam geproduceerde design verlichting. De standaard gebruikte materialen en technieken maken dit nagenoeg onmogelijk. Maar, designer-duo Van Tjalle en Jasper heeft een missie. Ze hebben jaren ervaring in het maken van verlichting, maar nu: Presenteren zij met gepaste trots hun nieuwste project: FREd.

FRED_001_SmallEr zijn tal van lampen die claimen “verantwoord” te zijn, maar dat is simpelweg niet het geval. De lampenkappen zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled karton maar dan zijn de snoeren nog steeds gemaakt van PVC waar halogenen in zitten. Deze zijn weer slecht voor het milieu. Tjalle en Jasper hebben een oplossing maar ze kunnen dit niet alleen. Zij hebben hulp nodig om FREd te laten uitgroeien tot zijn volle potentiaal. Deze Kickstarter is in het leven geroepen om iedere liefhebber van lampen en verantwoord design te bereiken. Help Tjalle en Jasper om FREd het levenslicht te laten zien.

Check out the Kickstarter project: HERE!

FRED032_Fred_drop_tech031_Fred_tech

Van 17 tot 25 oktober zal FRED worden gepresenteerd in het TAC ( Temporary Art Centre) tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven: www.tac.nu

Kom vooral even langs!

Hoge resolutie afbeeldingen kunnen hier worden gedownload

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Tjalle en Jasper:
Website: van-tjalle-en-jasper.nl
Email: van.tjalle.en.jasper@gmail.com
Telefoon:+31 (0)6 42 15 08 34 of +31 (0)6 11 92 39 34

Meer van Tjalle en Jasper in onze webwinkel…>

LogoVTEJ

 

 

 

Fred