Stijlvol vormgegeven wandlampen met een landelijke uitstraling. Deze Bolich wandlampen geven sfeer aan ieder huis of bedrijfspand. De buitenlampen beschikken over een E27 fitting waardoor deze geschikt is voor het gebruik van LED-lampen, halogeenlampen en gloei- of kooldraadlampen.

Direct naar de webwinkel…>

De Bolich buitenlampen zijn uit voorraad leverbaar bij DeJaren30Fabriek.nl
Nu tot eind mei een Calex LED Filament lamp 2200K (twv. €12,50) kado bij de onderstaande Bolich armaturen..

Bolich buitenlampen:
174244Buitenlamp zwart116324

Buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl

Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie stallampen, wandlampen, hanglampen en grondspots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van DeJaren30Fabriek.nl maakt u van uw tuin een magische plek.

Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium, koper, porselein en glas. De duurzame verlichtingsarmaturen van DeJaren30Fabriek.nl worden geproduceerd in Duitsland, België en Frankrijk.

Heeft u vragen en/of opmerkingen laat het ons weten: info@dejaren30fabriek.nl